Erwin Strikker is een Nederlands componist, muziekpedagoog, dirigent, pianist, trompettist en muziekuitgever

Pianist nodig?

Ik speel al 40 jaar in verschillende Horecagelegenheden, meestal in Twente. Pianospelen is mooi werk om te doen. Vandaar dat ik iedere keer weer op zoek ben naar nieuwe locaties waar men wel een pianist gebruiken kan.

Mocht u op uw locatie een pianist willen hebben en u heeft zelf geen piano staan, ik ben in het bezit van een digitale piano en een geluids-set die heel hard kan ….., maar ook heel zacht.
Mijn repertoire bestaat uit ongeveer 700 nummers, van licht klassieke muziek en popmuziek, tot musicalliederen en lichte jazz. Als u wilt kunt u zelf een lijst samenstellen van nummers die u voor de gelegenheid geschikt acht (ongeveer 16 nummers per uur).

Ook ben ik pianist in het trio “Capriccio”. Dit trio brengt een gevarieerd programma van Opera tot Frank Sinatra. Heel erg geschikt voor gezelschappen die een avond wat anders willen.

Naast het trio “Capriccio” speel ik met 5 zangers in
“La Dolce Vita”. Dit zangensemble is gespecialiseerd in wereldberoemde liederen uit de Operamuziek. Deze liederen passen heel goed bij het fenomeen Live-cooking in met name schouwburgen, theaters en restaurants.

Een kleine greep uit het pianorepertoire van Erwin Strikker:

Amelie, De woonboot, Hoe het danst, Imagine,
L’amour est un oiseau rebelle (Bizet) Love and marriage,
Ombre mai fu, Rose Rosso, Theme from the Godfather,
Vera Lynn Medley.